Blog

Mövenpick na početku nove kampanje Kilogram dobrote podsjeća Zagrepčane: Vaša dobra djela imaju težinu

Mövenpick Hotels & Resorts ponovo s veseljem najavljuje godišnju kampanju Kilogram dobrote. Tijekom listopada prikupljat će se donacije u odjeći, hrani, igračkama i školskom priboru kao podrška lokalnim humanitarnim organizacijama koje obogaćuju brojne živote. Mövenpick Zagreb već drugu godinu sudjeluje u ovoj kampanji i poziva svoje goste i građane da doniraju najmanje jedan kilogram potrepština.

 

"Mövenpick vjeruje u vrijednost hrane kao snage u širenju dobra i sredstva za pozitivne promjene, stoga donesite vrećicu s donacijama u jedan od naših hotela koji sudjeluju u kampanji", rekao je Kishan Chandnani, globalni potpredsjednik Premium Brendova, Accor.

 

"Kilogram dobrote svake godine daje nam priliku da Mövenpickovu velikodušnost proširimo na zajednice i potaknemo ih da sudjeluju u kampanji. Kilogram dobrote omogućuje nam da "iziđemo" iz naših hotela i podijelimo hranu, odjeću, igračke i školski pribor onima kojima je to najpotrebnije i tako im vratimo osmijehe na lica", dodao je Chandnani.

U ovogodišnjoj kampanji cilj je prikupiti 25 tisuća kilograma donacija u 77 Mövenpick hotela diljem svijeta, a to je najveći broj hotela do sada. Ostvarenjem ovog cilja premašit će se 100 tisuća kilograma doniranih od početka kampanje 2015. Moć dobrote može promijeniti trenutke – i živote. Prošle godine kampanji se pridružio tada novootvoreni Mövenpick Zagreb i prikupio je čak 509 Kilograma dobrote za SOS Dječja sela u Lekeniku i Ladimirevcima te razveselio više od 150 njihovih korisnika, dok su primjerice Mövenpick Hotel & Apartments Bur Dubai i Mövenpick Hotel Apartments Al Mamzar Dubai zajedno su prikupili više od tri tisuće kilograma potrepština.

 

“Dobra djela imaju težinu. Naš tim u Mövenpicku Zagreb sa zadovoljstvom će tijekom listopada preuzeti donacije u ime udruge Dobra volja. Jednostavno napunite torbu s najmanje kilogramom donacija, dostavite je u naš hotel i otiđite s osmijehom i punog srca. To je jednostavan način da napravite nešto dobro, da se osjećate dobro i širite pozitivne vibracije diljem Zagreba. Kad udružimo snage, Kilogram dobrote je doista lagan posao – samo ga spakirajte, donesite i budite dio promjene. Svaki kilogram se računa!”, rekao je Hans Prins, direktor Mövenpicka Zagreb.

 

Svoj Kilogram dobrote za udrugu Dobra volja možete dostaviti u Mövenpick Zagreb od 1. do 31. listopada.

 

Za one koji žele sudjelovati u plemenitoj kampanji i pomoći u dostizanju rekordnih 100 tisuća kilograma, svaka donacija je dobrodošla i sa zahvalnošću će biti primljena bez obzira na težinu. Prioritet su hrana, odjeća, higijenske potrepštine i školski pribor.

 

Mövenpick potiče dobra djela dijeljenjem priča o donacijama, filantropiji i društveno korisnom radu. Tijekom listopada Mövenpick poziva goste i pratitelje da prošire vijest o kampanji Kilogram dobrote na društvenim mrežama koristeći hashtag #KiloOfKindness i označavajući @MovenpickHotels. Za više informacija o hotelima koji sudjeluju i njihovimhumanitarnim partnerima posjetite https://www.movenpick.com/en/kilo-of-kindness.

 

Najčitaniji članci u ovoj kategoriji

WOW obilazak Šibensko-kninske županije
2022-04-28
otvaranja: 872
Maraština, kraljica vinarije Sladić
2021-08-26
otvaranja: 554
Klaudio Tomaz: Vina se kreiraju srcem!
2021-05-31
otvaranja: 431
Vino i umjetnost u vinariji Kota
2023-07-07
otvaranja: 399

Najčitaniji članci drugih kategorija

Nova zvijezda na hrvatskom vinskom nebu
2022-01-18
otvaranja: 913
Saša Bernobić: Zašto volim malvaziju
2022-01-29
otvaranja: 679
Njegovo veličanstvo Ivan Enjingi
2021-07-05
otvaranja: 508
OH WINE Wine for the team
2021-05-31
otvaranja: 477