Novosti

U Zlatnu Slavoniju stiglo prestižno priznanje

Igor Salak iz Požege djelatnik je godine u kategoriji pružatelj ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu. Ova prestižna nagrada u Zlatnu Slavoniju stigla je iz Župe dubrovačke s upravo završenih Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika.

Igor Salak domaćin je Tene, Maje, Sare i Rebecce, četiri luksuzne vile u Novom Zvečevu na Papuku na 447 m nadmorske visine. U okruženju prekrasnih zelenih pejzaža, brdovitih krajolika kakve mnogi ne očekuju u Slavoniji i planinarskih staza, stvorene su za odmor i potpuno opuštanje.

Zimski vrt, finska sauna, jacuzzi, grijani bazen, mini teretana, masažne fotelje, nogometno i odbojkaško igralište, bicikli, roštilj za profesionalce, mir i tišina, suživot s prirodom…, sve vas to očekuje u svakoj vili na Papuku na četrdesetak minuta vožnje od Požege. Obitelj Salak na raspolaganju je u svakom trenutku na nenametljiv način ovisno o željama i potrebama svakog gosta. A kako dobri slavonski običaji nalažu za dobrodošlicu će  vas dočekati vrhunski lokalni proizvodi poput sira, suhomesnatih specijaliteta, šljivovice, vina, sokova… Savršena polazišna točka za istraživanje prekrasne Zlatne Slavonije.

„Požeško-slavonska županija podržava ovakve turističke projekte i ponosni smo na obitelj Salak koja je na našem području pokrenula iznimno tražen turistički trend, odmor u ruralnim vilama. Kada je kvaliteta u pitanju kod njih nema kompromisa zbog toga su popunjeni gotovo čitavu godinu i jedna su od najtraženijih destinacija u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Ovakvi primjeri potiču razvoj odgovornog i održivog turizma u netaknutoj prirodi, koji je u fokusu našeg razvoja“, ističe Antonija Jozić, županica Požeško-slavonske županije, poznate po vrhunskim graševinama, Parku prirode Papuk, lipicancima, kurijama, baroku, bećarcu i bogatoj kuhinji.

 

„Ova nagrada dodatni je poticaj, ali i obaveza da nastavimo s inovativnim pristupom i budemo još bolji i kvalitetniji, tim više što je dodjeljuje struka. Ovog priznanja ne bi bilo bez podrške obitelji koja je u ovaj zahtjevan, ali lijepi posao krenula sa srcem prije šest godina. I nema tog problema koji ne možete riješiti kada su vam poticaj zadovoljni i sretni gosti i kada uvijek možete računati na podršku TZ Požeško-slavonske županije kojoj se ovim putem zahvaljujem“, poručuje samozatajni Igor Salak koji promovira slavonsku gostoljubivost, prekrasnu prirodu i vrhunske lokalne proizvode na najbolji mogući način. Zbog toga u TZ Požeško-slavonske županije nisu dvojili ni trenutka kad su ga kandidirali za nagradu Čovjek – ključ uspjeha u turizmu u kategoriji pružatelj ugostiteljskih usluga smještaja u domaćinstvu.

Najčitaniji članci u ovoj kategoriji

Nova zvijezda na hrvatskom vinskom nebu
2022-01-18
otvaranja: 261
Dani smokava
2021-09-03
otvaranja: 203
7. Međunarodni salon prestižnih vina DECANTER 2021
2021-09-11
otvaranja: 130
Novigradski Wine & Walk by the sea
2021-11-19
otvaranja: 106

Najčitaniji članci drugih kategorija

Njegovo veličanstvo Ivan Enjingi
2021-07-05
otvaranja: 174
WINE & EGG
2021-08-26
otvaranja: 145
OH WINE Wine for the team
2021-05-31
otvaranja: 141
WOW Večer pjenušaca
2021-12-09
otvaranja: 118